Miksi tilata Aamuposti?

Aamupostin tärkein hyöty lukijalleen on välittää kaiken aikaa helposti ja nopeasti kaikki tärkeimmät kotikulmia koskevat uutiset. Lähialueen tapahtumat ovat niitä, jotka vaikuttavat eniten paikallisten ihmisten arkeen ja elämiseen. Aamupostin toimittajat tekevät yötä päivää työtä kerätäkseen päivän polttavimmat uutisaiheet luotettavasti yksiin kansiin.

Aamuposti on vahva kotikunnan uutisoija läpi elämän päiväkodista vanhustenhuoltoon. Se seuraa arkeen vaikuttavaa päätöksentekoa ja antaa vinkit viikkoon.

Aamuposti haastattelee paikalliset ajankohtaiset ja kiinnostavat ihmiset, tarttuu olemassa oleviin ja luo omia puheenaiheita levikkialueellaan. Paikallistason urheilu ja liikunta on tarkasti seurattua.

Lehti on alueensa merkittävin mielipidevaikuttaja ja lehden mielipideosasto tekstareineen vilkas, luettu ja kommentoitu. Siitä löytyy mm. suosittu tapahtumakalenteri ja yhdistysten ilmainen seurapalsta.

Paikallisten uutissivujen lisäksi säännölliset osastosivut: Maanantaisin tuplaten urheilua, tiistaisin kulttuuria, keskiviikkona taloutta, torstaina Hyvä päivä ja perjantaisin Kodin rahat-teemat. Viikonvaihteen lukupaketti sisältää runsaasti luettavaa laajalti kotikulmiltasi.

Voit valita itsellesi sopivimman tavan lukea uutisia paperilta, päätelaitteelta – tilanteen mukaan.

Aamuposti julkaisee viikon aikana lähes 200 uutta paikallista juttua.